Valaki megmondaná, hogy mik ezek az új led tv-men?
Üdv
most vettem egy új tv-t ilyet: [link]
el kell mondjam életemben először használok ilyen lapos tv-t eddig régi típusú dobozos tv-m volt, de most mivel már a digitális átállás van ezért vettem laposat
kérdéseim a következők:
1. beraktam az állványba de olyan instabilnak látszik kicsit mozog amikor hozzáérek pedig bele patintotam abba a kapocsba
ez normális? igaz csak 3kg a tv
2. van hozzá ilyen adapteres bigyó mint a laptopoknál szokott lenni ez miért így van? vagyis ez normális már az ilyen tv-nél
3. amúgy jó választás volt?
köszi szépen a választ és bocs, hogy hülyének látszom de nem bírok a az új technólogiával haladni....
1. az enyém is mozog kissé, de felborítani nehezebben lehet, a hozzáérés kevés hozzá.
2. nem tudom milyen bigyód van.
3. Ebben a méretben nem nagy a választék. A samsung gyárt még hasonlót, aztán jönnek a gagyi márkák.
Az a tápja, ettől lapos. Sőt, ha netán elromlana, a javítás csak annyiból áll hogy egy másikat dugsz a helyére.
Szerintem praktikus.
Megfelelő csatlakozóval akár autó akkuról is megy a készülék.
köszi
2 év garanciát adtak rá
és ha elromlik honnan szerzek ilyet?
ha be van kapcsolva a tv akkor kissé langyos
Az természetes hogy melegszik.
Ha elromlik, akkor három dolgot kell figyelni:
1) A csatlakozó belemenjen a tv-be
2) A feszültség megegyezzen
3) Az áramerőssége minimum annyi legyen, mint a mostaninak, de több lehet.
Tehát ha a tápegysége most 19V 5A, akkor ugyanolyan dugóval jó az összes 19V legalább 5A-es táp.
köszi szépen
amúgy az ilyen tv-nek mennyi az átlag életkora+ a tápnak?
a jó öreg 16 éves tvmet cseréltem le erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!