Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptop 100 ezer forint értékbe...

Laptop 100 ezer forint értékben? Szerintetek ez megéri?

Figyelt kérdés

100 ezer forintom lenne egy új laptopra szerintetek megéri: [link] Acer Aspire E1-531 ?

Ne csak annyit hogy jó vagy szar hanem indokokat, de nekem nagyon megtetszett és 100 forint bruttó 110 szóval király!

Írták hogy gyors és könnyen kezelhető de hibája nincs! Mivel acerem még nem volt ezért nem tudom! De szerintem jó lenne mivel átnéztem hogy milyen!

Amit szeretnék vele csinálni: Internetezés, LoL(League of Legens), más internetes vagy kicsit öregebb játékok pl: battlefield 2, Gta San Andreas... ! Videó,flim nézés esetleg még Youtube 1080P azt nem tudom hogy jó e hozzá vagy akadna de szerintem nem, de az se baj ha nem működik jó nekem a 720P!

2013. szept. 1. 18:54
 1/7 doni1201 ***** válasza:
Ha játszani is akarsz: [link]
2013. szept. 1. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Az acer egy erősebb programtól is leéghet, mint pl a Photoshop, nem hogy még játssz is rajta. Nem pofáznék, ha nem tudnám! Ismerősőm mondta, hogy Photoshop-polás közben kikapcsolt a laptopja, és annyi neki. Leégett az alaplap. Sose játszott rajta. Kerüld az acer-eket!
2013. szept. 1. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: Tetszik a laptop csak barna! Nincs olyan modell ami fekete és ugyan ennyit tud?
2013. szept. 3. 19:41
 4/7 doni1201 ***** válasza:

Ár érték arányban a Lenovo az egyik legjobb ebben az árkategóriában. Szerintem nem nagyon vennéd észre, hogy barna. Mármint persze látszik, de nem az a nagyon barna (~szürkés/fémes), ha érted mire gondolok:) G580 feketében csak az alsóbb kategóriások/AMD renndszerűek vannak műanyag borítással, ha jól tudom.

Esetleg egy másik fekete Lenovo G505s AMD-s rendszerű, amit nem ismerek, de azért megosztom 125ezer:

[link]

Vagy ezüst/fekete ASUS gyengébb de 'Ultra'alacsony fogyasztású Intel procival + GT720M: [link]

2013. szept. 3. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm akkor még 1 kérdés most melyik a jobb:

[link]

[link]

Az 1.-et szemeltem ki de a fekete jobban tetszik viszont azért nem adok érte 5 ezret csak mert fekete!

Vagy jobb még valamiben érdemesebb a 2.-at választanom???

2013. szept. 3. 21:09
 6/7 doni1201 ***** válasza:
Igazából régebbi játékokra szerintem elég a 8570M (G505s), a 635M vid.kártya (G580)valamivel jobb, viszont gyengébb processzor van hozzá, tehát összességében szerintem jó választás a G505s.
2013. szept. 3. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy már nem elérhető **** na szóval ezt szemeltem ki szerintetek jó ? [link]
2013. szept. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!