Laptop 100 ezer forint értékben? Szerintetek ez megéri?
100 ezer forintom lenne egy új laptopra szerintetek megéri: [link] Acer Aspire E1-531 ?
Ne csak annyit hogy jó vagy szar hanem indokokat, de nekem nagyon megtetszett és 100 forint bruttó 110 szóval király!
Írták hogy gyors és könnyen kezelhető de hibája nincs! Mivel acerem még nem volt ezért nem tudom! De szerintem jó lenne mivel átnéztem hogy milyen!
Amit szeretnék vele csinálni: Internetezés, LoL(League of Legens), más internetes vagy kicsit öregebb játékok pl: battlefield 2, Gta San Andreas... ! Videó,flim nézés esetleg még Youtube 1080P azt nem tudom hogy jó e hozzá vagy akadna de szerintem nem, de az se baj ha nem működik jó nekem a 720P!
Ár érték arányban a Lenovo az egyik legjobb ebben az árkategóriában. Szerintem nem nagyon vennéd észre, hogy barna. Mármint persze látszik, de nem az a nagyon barna (~szürkés/fémes), ha érted mire gondolok:) G580 feketében csak az alsóbb kategóriások/AMD renndszerűek vannak műanyag borítással, ha jól tudom.
Esetleg egy másik fekete Lenovo G505s AMD-s rendszerű, amit nem ismerek, de azért megosztom 125ezer:
Vagy ezüst/fekete ASUS gyengébb de 'Ultra'alacsony fogyasztású Intel procival + GT720M: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!