100 forintom lenne 1 új laptopra (használt véletlenül sem érdekel) netezésre youtube filmnézés esetleg 1080p (nem muszály)! És ha lehet egy pár játékra (nem battlefield 3-ra gondolok) például netes vagy ilyen 2000-2006 os játékok-ra gondolok esetleg még ami nagyon kéne hogy fusson normál grafikán az a lol (leaguae of legens) mivel azzal nagyon szeretek játszani! Esetleg még max egy 10-20k rá mehet de ennél több ne legyen! Vélemény?
Elég jó laposokat lehet venni ilyen ár érték arányban.
Hát most nem fogok neked egy márka háborút indítani, hogy milyet is vegyél, mert azt te tudod. Én Dell-t vennék annyi biztos, csak kicsit drágábbat. :D Annyit mondok, hogy az MSI laposokat kerüljed el messzire, meg az olyan eMachines féléket. :)
Köszönm de azt hallottam hogy a Dell laptopok kiégnek ha játsznak vele mert rossz a hűtésük! Mennyire igaz ez ?
2013. aug. 31. 09:51
4/9 A kérdező kommentje:
Ja még valami amit kifelejtettem lehetőleg DirectX 11 et is futtasson a vidi kártya! Az AMD Athlon HD PL: 7130 az ilyent már tud, de az Intel Pentium Dual-Core P6200 viszi vagy egyáltalán melyik a jobb vidi kártya intel vagy amd vagy ati nvidia stb ?
2013. aug. 31. 09:56
5/9 A kérdező kommentje:
És még annyitól vagyok megijedve hogy majdnem az összesen linux van ezt még nem használtam nekem csak is Win 7 és Xp kell de az XP már elavult úgyhogy minden képpen Win7 kéne rá mivel az nagyon jó Op rendszer főleg mert a legtöbb játékot (gondolom) nem futtatja a linux eddig az összeset futtatta ha régi volt ha új a Win7 szóval előnyösebb és nem tudom hogy kell kezelni hallottam hogy nyíltforráskódú de ez engem nem érint, azt is hallottam hogy innen futtatnak játékszervereket arra nagyon jó a linux mert pl azt én is csinálom! Csak egy gond van az asztali géppel hogy 1 évben többet megeszik mint egy laptop ára! És mennyire lehet ezekre törtet rakni mert win7 64 bites Cd-n nincs! 32bites nem jó mert 4 giga ramot nem kezel! De ezt ugye te is tudod!
2013. aug. 31. 10:03
6/9 A kérdező kommentje:
Jajj elnézést 2 vel ez előtt nem AMT athlon hanem AMD raedon
2013. aug. 31. 10:24
7/9 A kérdező kommentje:
Jajj elnézést 2 vel ez előtt nem AMD athlon hanem AMD raedon
AMD meg Ati ugyan az a cég. AMD megvette. Tök mindegy melyiket veszed. Nvidia is jó. Directx 11-nek simán mennie kéne. Van cd-n 64bit-es win 7, én win 8-at használok ami lassan egy éve van a gépemen. Dell M5110 laposom van, 4 magos, amd a6-os radeon és nincs vele gondom a játékoknál. Vettem alá egy jó coolert. Ha kell, akk alá is kapcsolom. Több mint két éve van nálam. 3 év garanciával. Jó kis lapos ez amit kinéztél. Azért várj még véleményeket... Sikeres választást. üdv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!