Tudnátok zenehallgatásra jó fejhalgatót?
A Shure SRH440 a jelenleg a legjobb fejhallgatónak számít 20000-30000 Ft közti ársávban: [link]
Ha nem szeretnél ennyit rááldozni, vagy a kiegyensúlyozott hangzás helyett jobban szereted az erőteljes mélyeket, akkor a Creative Aurvana Live a te fejhallgatód, mely ár-értékre egy szintén kiemelkedő darab.
Másik megoldás, ha használtan nézel valamit, pl egy Sennheiser HD555-öt, vagy más hasonló szintűt.
20-30k között írtad, néha akciósan 30k, csak ezért írtam.
Második ajánlottam nekem is Shure SRH440 lett volna, árkategóriája legjobbja, de annyira nem komoly a basszus (van azért egy kis basszusa, csak nem olyan kiemelkedő).
Ha még a márkáját sem tudod, akkor állítom fényévekkel jobb hangélményben lesz részed, ha a pénzedből veszel egy jó ár-érték arányú típust.
10000 Ft körül is már kapsz elég jó hangminőséget. pl a Superlux márkajelzésű fejhallgatók árukhoz mérten kiemelkedő hangzással bírnak, vagy ott van a nagy Német gyártó: Beyerdynamic DT235 típusa, melyről magyar nyelvű kritika is készült: [link]
Ezeket csak azért írtam le, hogy lásd 15000 Ft alatt is vannak nagyon jó minőségű fejhallgatók.
Ha viszont 20000 Ft felett szánsz rá picivel, akkor a korábban említett Shure SRH440-el jársz a legjobban.
Egyetértek, a HD555 valóban nagyon jó választás, mert a ma kapható 30000-40000 Ft közötti fejhallgatók minőségét hozza és használtan néha 15000 Ft alatt is hozzá lehet jutni.
Aktuális hírdetések közül ezt találtam: [link]
10000 Ft-ért adja az illető, mert van egy külsérelmi hibája, ami műszakilag nem befolyásolja az eszköz működését.
Ha kimondottan otthoni használatra kell, akkor érdemes e mellett döntened, mert a nyitottságának köszönhetően sokkal természetesebben adja vissza a hangokat, mint egy hasonló kategóriájú zárt fejhallgató.
Köszi a tipppeket ! Igazából az lenne fontos, hogyha belehallgatok egy vivaldi számba, akkor minőséginek halljam ! :D Szóval inkább a hangzás a fontos, de mondjuk egy minimal, vagy hasonló zenénél jó ha van némi basszus is. Valószínű lesz nemsokára 50000 forintom (sosem voltennyi egybe) aztán szeretnék nézni egy fejhallgatót.
(Egyébként nem vagyok pénzes gyerek, van hogy csak havi 1500 forint "zsebpénzem" van :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!