Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem látom a ps3 képét a...

Miért nem látom a ps3 képét a tv-n ha a kábeldobozhoz csatlakoztatom a ps3-at?

Figyelt kérdés
A kábeldobozon is ugyanúgy van piros fehér és sárga csatlakozó a ps3 kábelekhez .

2013. aug. 30. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi az a kábeldoboz?
2013. aug. 30. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg hdmi kimenetre van állítva a géped, én is így jártam.

Gondolom mivel eleve nem is azzal kezdtél ezért nincs is lehetőséged a digitális jelre.

Bekapcsolt helyzetben tartsd az ujjad a ki és be kapcsoló gombján, ekkor fog azt hiszem át állni gyári beállításokra--> van analóg jeled

2013. aug. 31. 09:02
 3/3 A kérdező kommentje:
De a gépemet otthon alapból a tvhez csatlakoztatom . A tvbe be kell dugnom az av csatlakozót amit alapból adnak az av kábelekhez . CSak az albérletben kábeldoboz van és azon is ugyan úgy van av csatlakozó és oda egyszerűbb lenne bedugni. De egyszerűen nincs jel ha oda dugom be és mivel otthon is av csatlakozóba dugom be így szerintem nem hdimre van állítva ill. amit írtál már megcsináltam ( 5 másodpercig lenyomtam ) de ugyanúgy nem fog jelet a kábeldoboz .
2013. aug. 31. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!