Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Erről a fejhallgatótól vélemény?

Erről a fejhallgatótól vélemény?

Figyelt kérdés

Nem értek a fejhallgatókhoz csak gondoltam jó lenne beszerezni egyet a számítógéphez,zenéhez és játékhoz használnám.

ezt néztem ki,vélemény?

[link]

Nem vagyok vájt fülű de szeretném ha jól szólna azért,árban kb 7ropi a max ami tudom hogy nem sok de többet nekem nem ér meg az egész,ha valaki tud jobbat akkor írja nyugodtan.

kritériumok,fehér szín és ne legyen túl nagy.

2013. aug. 30. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Én a teszteket, véleményeket olvasgatva ezt vettem a héten:

[link]

Ha utánanézel, ebben az árkategóriában mindenütt ezt tartják a legjobbnak, sőt 15 ezren alul nincs is vetélytársa.

Szép hangja van, sem a mély sem a magas hangoknál nincs hiányérzetem, sok új apró részletet fedeztem fel azokban a zenékben, amiket amúgy már régóta hallgatok.

2013. aug. 30. 11:09
 2/7 A kérdező kommentje:

jónak tűnik

a hangereje elég nagy?

csak mert a többiekhez képest elég alacsonynak tűnik az érzékenysége,telefonról próbáltad már?

2013. aug. 30. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóval részben egyetértek, abban viszont nincs igaza, hogy 15000 Ft alatt nincs vetélytársa.

Gondoljunk a Superlux márkájú fejhallgatókra, vagy a Beyerdynamic DT235-re, ezek azért picivel, ha nem is sokkal, de magasabb szintet képviselnek, mint a Maxell Retro DJ.

7000 Ft alatt szerintem ezzel még jobban járnál, mint a Maxell Retro DJ-vel:

[link]

2013. aug. 30. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A hangerejétől én is tartottam, de az mp3 lejátszóval közepes hangerőn hallgatom, van tartalék zajosabb helyekre is. Kipróbáltam most a telefonon is, bár azzal amúgy nem használom. Azon is középtájt már kellően hangos.

2013. aug. 30. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Műszaki adatok alapján az általam linkelt Superlux picivel hangosabb is, mint a Maxell Retro DJ, kényelmi szempontból is jobb. Ezt a típust tartják a leg kényelmesebb Superlux fejhallgatónak. Állítólag jó erős mélyekkel is rendelkezik, de ha nem szereted a mély basszusos hangzást az sem probléma, mert ennek a fejhallgatónak van egy visszafogottabb, kevésbé basszusos változata is:

[link]

2013. aug. 30. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
a basszus hangok a kedvenceim,abból sosem elég :D
2013. aug. 30. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A Superlux-al jól jársz, ilyen szintű fejhallgatót más gyártótól csak több, mint dupla ennyi pénzért kapnál, ugyanez a véleményem a Maxell Retro DJ-ről is, de úgy gondolom a Superlux ennyi pénzért jobb választás.
2013. aug. 30. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!