Erről a fejhallgatótól vélemény?
Nem értek a fejhallgatókhoz csak gondoltam jó lenne beszerezni egyet a számítógéphez,zenéhez és játékhoz használnám.
ezt néztem ki,vélemény?
Nem vagyok vájt fülű de szeretném ha jól szólna azért,árban kb 7ropi a max ami tudom hogy nem sok de többet nekem nem ér meg az egész,ha valaki tud jobbat akkor írja nyugodtan.
kritériumok,fehér szín és ne legyen túl nagy.
Én a teszteket, véleményeket olvasgatva ezt vettem a héten:
Ha utánanézel, ebben az árkategóriában mindenütt ezt tartják a legjobbnak, sőt 15 ezren alul nincs is vetélytársa.
Szép hangja van, sem a mély sem a magas hangoknál nincs hiányérzetem, sok új apró részletet fedeztem fel azokban a zenékben, amiket amúgy már régóta hallgatok.
jónak tűnik
a hangereje elég nagy?
csak mert a többiekhez képest elég alacsonynak tűnik az érzékenysége,telefonról próbáltad már?
Az előttem szólóval részben egyetértek, abban viszont nincs igaza, hogy 15000 Ft alatt nincs vetélytársa.
Gondoljunk a Superlux márkájú fejhallgatókra, vagy a Beyerdynamic DT235-re, ezek azért picivel, ha nem is sokkal, de magasabb szintet képviselnek, mint a Maxell Retro DJ.
7000 Ft alatt szerintem ezzel még jobban járnál, mint a Maxell Retro DJ-vel:
Első vagyok.
A hangerejétől én is tartottam, de az mp3 lejátszóval közepes hangerőn hallgatom, van tartalék zajosabb helyekre is. Kipróbáltam most a telefonon is, bár azzal amúgy nem használom. Azon is középtájt már kellően hangos.
Műszaki adatok alapján az általam linkelt Superlux picivel hangosabb is, mint a Maxell Retro DJ, kényelmi szempontból is jobb. Ezt a típust tartják a leg kényelmesebb Superlux fejhallgatónak. Állítólag jó erős mélyekkel is rendelkezik, de ha nem szereted a mély basszusos hangzást az sem probléma, mert ennek a fejhallgatónak van egy visszafogottabb, kevésbé basszusos változata is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!