Valószinűleg az 5.1-re, de tulajdonképpen mindegy is. Maga a DVD 5, max 10W-ot fogyaszt. A 330W meg nem éppen a valós teljesítmény (zenei), hanem ún. RMS, amit mindenféle hangzással magyaráznak, és többszöröse a tényleges teljesítménynek.
2013. aug. 28. 19:19
2/10 Osynho válasza:
A valós teljesítményt szokták RMS-nek nevezni (RMS: Root Mean Square ).
A 330W meg sehogy se jön ki, csatornánként 10-20W-ot tudnak ezek az egybecuccok. Persze könnyebb eladni minél nagyobb számmal a dobozán. :)
2013. aug. 28. 19:40
3/10 A kérdező kommentje:
Szoval az eddigi 150 wattos geniuszomhoz kepest azert csak erosebb lesz gondolom.De ah kiveszem a szavaitokbol megse lesz a duplaja.
2013. aug. 28. 19:46
4/10 Osynho válasza:
Megnyugtatlak, a Geniusod se volt 150W-os, szóval lehet, hogy erősebb. :D
2013. aug. 28. 19:49
5/10 A kérdező kommentje:
Minden esetre a marka okes,es egy geniust ami 100 wattos szinte ugyanennyiert veszek meg es ehez meg jar a dvd is.(nem mellesleg eleg rossz elmenyeim voltak a geniusal es ahogy hallottam sokmindenkinek,tehat ha nem is adja azt a hangminoseget legalabb remelhetoleg megbizhatobb)
2013. aug. 28. 19:51
6/10 Osynho válasza:
Nem egészen értem mi ez a W hajkurászás. Azt ugye tudod, hogy a W nem a hangerő, hangnyomás mértékegysége? :) A másik, hogy mindegyik gyártó hazudik, így nem tudod milyen hangosak, csak kipróbálás után.
Egy rendes 2x50W-os erősítő 2 érzékeny hangfallal agyonveri ezeket hangminőségben és hangerőben is. Csak az nem ez az árkategória.
2013. aug. 28. 20:10
7/10 A kérdező kommentje:
Tudom h csak watt nem iger semmit,de szerintem annyira ammenyire en akarom hasznalni az 5.1et fix eleg lessz az a 330watt meg akkor is ha csak kicsivel erosebb bint a geniuszom volt.Ami azt illeti nem nagyon ertek ehez,ezert kerdezek,nem tudom mit lehet kihozni ket "kissebb" difubol stb.En mint hozzanemerto probalok realista lenni es kicsit a szamok utan igazodni.
2013. aug. 28. 20:15
8/10 Osynho válasza:
De pont a számok vezetnek félre. Nézd meg a hifid hátulján a teljesítményfelvételt. 150-160W-ra tippelek. Namost ebből lejön ugye a lejátszó, egyéb elektromos alkatrészek fogyasztása, lejön a hatásfokból eredő veszteség, a maradékot meg osszad el 6-al. Mennyi marad szerinted kb? Lehetséges-e, hogy pl 150W fogyasztásból 330W-ot csinál a hifid? :D
2013. aug. 28. 21:00
9/10 A kérdező kommentje:
Ez erdekesen hangzik es ilyesztoen.
2013. aug. 29. 21:06
10/10 Osynho válasza:
Nem ijesztő ez, fizika. :) Ennyit tudnak ezek. Az én 7.1-es erősítőm pl 450W-os tápot tartalmaz, ezzel már lehet valamit kezdeni, de ez se 1000W-os, mint amit a legtöbb ilyen bögreszettre hazudnak, amit megveszel 40ezer körül, hogy de jó házimozi lesz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!