Szerintetek fej- vagy fülhallagatót vegyek?
Maxell Retro DJ: Jelenleg ezt tartják az 5000 Ft körüli kategóriában a legjobb hangzással megáldott fejhallgatónak.
Itt most 5000 Ft-ért hozzá juthatsz: [link]
Beyerdynamic DT-131: Ezt azért ajánlom, mert most akciósan, áron alul (6000 FT-ért) be lehet szerezni és hangzásilag szerintem korrekt darab lehet, ha figyelembe vesszük, hogy a picivel feljebb lévő DT-235 típus egy ár/érték győztes fejhallgató a maga 10000 Ft feletti kategóriájában.
Superlux HD-681: Bárhol utánna olvasol írják, hogy ez a gyártó rendkívül alacsony áron kínál kiemelkedő hangzású belépőszintű Hi-Fi fejhallgatókat.
Ez a típus még talán bele is fér a keretedbe: [link]
A 3 fejhallgató közül bármelyiket is választod nem fogsz csalódni.
Ahogy tudom a Maxell Retro DJ basszusa a legnagyobb, így dübörgősebb elektronikus zenék hallgatására ez a legjobb a 3 közül.
A Beyerdynamic DT131 egy nyitott típus, viselete alatt akadálymentes ki-be járása van a levegőnek és a hangoknak, ezért utcai viseletre alkalmatlan, otthonra viszont előny, mert egy nyitott fejhallgatóba nehezebben fülled be a füled. Kényelmi szempontból inkább kisebb fülű embernek javasolnám ezt a típust, mert neki belefér a teljes fülkagylója a párnák belsejébe. (Tudom, mert nekem Beyerdynamic DT-235öm van és ugyanazokat a fülpárnákat használja, mint a 131-es típus)
Kényelmileg a Superlux HD-681-al jársz a legjobban és a róla hallottak alapján talán hangzásilag is valamivel a másik kettő fölé emelkedik.
Picivel drágábban kapható a Superlux HD681-nak a B jelzésű változata is, amit erőteljes basszus hangokkal reklámoznak, ráadásul itt 3 év garanciát adnak rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!