Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mindentudó tablet, létezik ilyen?

Mindentudó tablet, létezik ilyen?

Figyelt kérdés

A minden alatt konkrétan ezeket értem, egy órája böngészgetek, de nem találtam még olyat, ami egyszerre megfelelne minden követelménynek:

- GPS legyen benne (és ne A-GPS!)

- micro SD, USB csatlakozás (min. 3 db: egér, bill. csatlakoztatható legyen+pendrive)

- HDMI csatlakozó

- beépített tárhely min 32 GB

- elöl-hátul beépített kamera

Tudtok ilyenről vagy még nem jött el az én időm? :)

2013. aug. 27. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:

hát, ha az ár nem számít akkor :

[link]

2013. aug. 27. 10:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Ennél nincs se micro SD (ebből akár engednék is), se USB. Az ár valamelyest számít, azért ne legyen több, mint 150k. De köszi, ez tényleg az eddigi legjobb azok közül, amiket láttam.
2013. aug. 27. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:

mi az hogy nincs usb? XD legalább úgy kérdeztél volna , hogy valamit utánanézel jobban is a dolognak. egyikben sincs usb, mindegyikben micro usb csatlakozás van és még egy mezei 20 ezres tablethez is lehet kötni billentyűt,egeret, csak kell hozzá OTG kábel :)

[link]

2013. aug. 27. 11:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocs, tényleg van USB, én néztem be. :)
2013. aug. 27. 11:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Utánanéztem, ezért tudom, hogy van, amelyikben van USB, pl. őbenne:

[link]

És egyébként esélyes is, csak az Asusról csúnyákat hallottam...

2013. aug. 27. 11:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Mármint nem micro USB-re gondolok.
2013. aug. 27. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
mert ehhez van dokkoló amin rajta van a csatlakozás. magán a készüléken nincs rajta
2013. aug. 27. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy Tab2, van olyan változata, hogy wifi és 3G modem is van benne (SIM kártya kell). GPS van, csak be kell kapcsolni, microSD van, tárhelye kevesebb ugyan, de elől-hátul van beépített kamerája. USB: a tableten nincs, de a csatlakozó kábelen igen. Van 10-s és 7-es is. Vodafone 1 ft-ért adja, két éves szerződéssel, 10 GB hipernettel. 9000 ft az előfizetés havonta.
2013. aug. 27. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez a legújabb, 20 000 ft-ért odaadják.

[link]

2013. aug. 27. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!