Miért romlik el folyton a gitárom?
Hát figyelj, ilyen alsó kategóriás olcsó gitároknál gyakran fordul elő ilyen. Kontaktos potik, szarakodó kapcsolók. Viszont ne aggódj, ha csak a potit kell kicserélni, az filléres dolog!
Nem érdemes sztem garanciával pepecselni.
Már csak azért is mert ha garanciálisan beletesznek egy ugyanolyan 200 forintos gagyi potmétert, mint ami kb gyárilag is van benne.. :)
akkor nemvagy sokkal jobb helyzetben.
Na várjál, te most akkor GITÁRT akarsz cserélni?
(egy hibás poti miatt?)
nehogy azt hidd, hogy majd beviszed, és adnak helyette egy másik gitárt :D
olcsó húsnak híg a leve. meg amúgy is, mindig elmondják, (elmondjuk itt is), hogy használt gitárt kell venni, nem boltival kinlódni, és jönnek a nagy hozzászólások, hogy de az új gitárra van garancia, meg az legalább új..hát, innen látszik, hogy mit ér vele az ember.
ha recseg, és ki kell cserélni vagy a jack aljazatot, vagy a potmétert, az nem egy túl nagy költség
Nyugodj meg, a hangszedő nem fog tönkre menni. ;)
Egyébként ha a hangszerdiszkontnál vetted a gitárt, akkor könyöröghetsz egy kicsit nekik, hátha kicserélik. Én vettem tőlük egy Epiphone wildkatet 2 éve. Szállítás közbe megsérült, másnap hozták a másikat, aminek 2hónap múlva eltörött egy csavarja a bigsbyben. Úgy volt, hogy javítják, de valahogy kikönyörögtem, hogy cseréljék ki, mert rá is fizetek. Hivatkozz arra, hogy ez már a második javítás lesz. Egyébként szégyen, hogy hova süllyed az Epiphone... Egyrészt rengeteget romlott a gyártás minősége mióta Kínában gyártanak. Másrészt sokat hamisítanak, és az a durva, hogy ezek a hamisítványok néha már jobb minőségűek, mint az eredeti! :( Tehát erre is ki kellene valamit találniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!