Xbox 360 slim flashelés? Megéri?
Az egyik havert is 3 év után bannolták mivel az nem minden nap történik hanem időszakosan.
Először "flag"-elik a gépet és utána bannolnak.
A játékokat meg lehet venni használtan 4-6 ropiért nem egyből a legújabbért szaladni az üzletbe egyébként van kb. 20-30db igazán jó játék amit érdemes megvenni azért nem érdemes butítani a konzolt apródonként be lehet szerezni most a Live-on is akciók vannak 2-3 ezerFt-ért nagyon jó gamek-et lehet venni ha van Gold tagságod akkor 2 ingyen játékot tölthetsz havonta most a pl.a Halo 3-at és az Assassin Creed 2-őt.
Szerintem nem éri meg már azért a 7000ft-ért is 3db játékot tölthetsz le a Live-ról.
Egyáltalán nem éri meg flashelni.
Tulajdonképpen semmi előnye nincs (csak hogy lophatsz) hátránya viszont van bőven.
én rgh-t rakatnék akkor már, de az hülyeség h nem elönyös a flash, live-ra nem kell felmenni és kész, de mondtad h úgyse szoktál rajta multizni.
azért h nem kell az uj játékokkal játszani, hát nem tudom, ha kijön pl a gta 5, ki az aki azt mondja h ki se akarja probálni majd csak 2-3 év mulva, 700 Ft egy kétrétegü lemez, egy uj játék 12 alatt biztos h nincs és akkor nem egy nagy címröl beszélek.
de inkább rgh-t rakass bele. nem kell még lemezt se venned, linken keresztül lehet multizni, nem kell félni h elmegy rola a flash. egyszoval rgh! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!