Tönkrement a tévém?
Egy Panasonic led készülékről van szó. Ég elől a kis piros lámpája, és ha megnyomom a távkapcsolót reagál is rá, mert villan egyet a lámpa, de a tévé nem indul be. Ha a hátulján levő mechanikus kapcsolóval kapcsolgatom, akkor se történik semmi, csak a lámpa kapcsol be vagy ki, de a tévé nem indul.
Tegnap 4 alkalommal szakadt meg és indult újra az áram a lakásban. Az első alkalommal még ment a tévé, de aztán már többé nem indítottam újra, de nem is húztam ki. Ma este nyomogattam először, és semmi. Nagyon félek, hogy tönkrement, és hogy ezt az áramingadozás tehette tönkre.
Örülnék, ha valaki tudna írni valami véleményt legalább arról, hogy merre tapogatózzak.
Nem biztos mivel be van építve egy cserélhető olvadó biztosíték majdnem minden TV-be valószínű csak azt kell cserélni max 100Ft-ba kerül.
Mi kaptunk a Samsung LED TV-hez a csomagban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!