Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki tud-e olyan felvevő...

Valaki tud-e olyan felvevő eszközt ami WAV-ba vesz fel?

Figyelt kérdés
Más formátum nem érdekel.
2013. aug. 25. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Például a Tascam DR-05, Edirol R-09, Zoom H4N, de ezeket csak emlékezetből írtam, sok ilyen hordozható hangfelvevő létezik.
2013. aug. 25. 18:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, nem most fogok venni, de már tudom akkor hogy honnan induljak el. talán a leges legutolsó lesz.

Analóg stúdiót akarok, és felvételt azét valahogy csak meg kell csinálni, ha már kiadóhoz is küldök hangfelvételeket.

Számítógépet viszont ki fogom "dobni" a stúdiómból.

2013. aug. 25. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor neked inkább egy keverővel összeépített soksávos felvevő kéne. Nem dől el semmi a felvétel alkalmával, utólag annyiszor kevered újra ahányszor akarod. Ehhez pedig PC és program is kell, ne száműzd azért a számítógépet.
2013. aug. 25. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem olcsóak:

[link]

[link]

2013. aug. 25. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Jajj, nem kell nekem munkaállomás stb, saját készítésű keverőm van, saját készítésű dobgéppel, saját készítésű dobgéppel, számítógépet azért fogom száműzni mert informatika stb...
2013. aug. 25. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Aha... értem.

És akkor a demo CD-t mivel fogod megírni? A hangfelvétel utómunkálatait mivel fogod elvégezni? A számítógép ebből a műfajból már kihagyhatatlan, feltéve hogy használható végeredményt szeretnél.

2013. aug. 25. 22:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Webkiadóról van szó. De most érted?

Erre lenne csak bekapcsolva a számítógép.

kijön a hang az analóg hangszerekből, összegzem a keverőn, minek küldjem be a számítógépbe?

Utánna kimegy a hangfalra.

[link] valami hasonlo setupom van, jó tudom sampler-t is fel kell tölteni, de nem egy nagy mennyiségű hangmintát használok. Nord micro modular helyett meg rendes analóg modulár szinti-m lesz. Tényleg nem látom értelmét ennek hogy informatikát be vonjam a zenélésbe.

2013. aug. 25. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!