Valaki tud-e olyan felvevő eszközt ami WAV-ba vesz fel?
Köszi szépen, nem most fogok venni, de már tudom akkor hogy honnan induljak el. talán a leges legutolsó lesz.
Analóg stúdiót akarok, és felvételt azét valahogy csak meg kell csinálni, ha már kiadóhoz is küldök hangfelvételeket.
Számítógépet viszont ki fogom "dobni" a stúdiómból.
Aha... értem.
És akkor a demo CD-t mivel fogod megírni? A hangfelvétel utómunkálatait mivel fogod elvégezni? A számítógép ebből a műfajból már kihagyhatatlan, feltéve hogy használható végeredményt szeretnél.
Webkiadóról van szó. De most érted?
Erre lenne csak bekapcsolva a számítógép.
kijön a hang az analóg hangszerekből, összegzem a keverőn, minek küldjem be a számítógépbe?
Utánna kimegy a hangfalra.
[link] valami hasonlo setupom van, jó tudom sampler-t is fel kell tölteni, de nem egy nagy mennyiségű hangmintát használok. Nord micro modular helyett meg rendes analóg modulár szinti-m lesz. Tényleg nem látom értelmét ennek hogy informatikát be vonjam a zenélésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!