Mi a neve a parabola fejéből a beltéri egységbe menő kábelnek? Hogyan keressem? (DigiTV)
Figyelt kérdés
Kérdésem lenne továbbá: jól gondolom-e, hogy ha az egyik ismerősöm két DigiTV beltéri egységet bérel, de az egyiket nem használja, nyugodtan elvihetem máshová és rákötve bármilyen (megfelelően pozicionált) parabola antennára, ugyanúgy tudom élvezni a csatornákat, mint ha én is szerződésben állnék a céggel?2013. aug. 24. 22:49
1/2 anonim válasza:
Hát ez meglepett. Életedben még nem láttál antennakábelt?? Így, antennakábelként simán fogják tudni, de ha irtó precíz akarsz lenni, akkor 75 ohm impedanciájú koaxiális kábelre van szükséged.
2/2 anonim válasza:
Mondjuk azt jo lenne tudni,hogy nem dual-e az egyik belteri,amiben 2 kartya van.. Mert ha ilyen,akkor nem fog menni masol,ossze kell kotve lennie a kettonek . Ha ket teljesen kulon belteri,mindkettoben van karyta,akkor elviheto mashova. Egyebkent sima 75ohmos koax kabel kell neki,mindket vegere F-csatlakozoval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!