Mi a baja az új Xbox-omnak?
Rendeltem a napokban egy Xbox 360 Slim 250GB gépet. (RGH-zva)
(- Xecuter legújabb chipje
- 16203 legújabb dash, dashlaunch 3.07, Xexmenu 1.2
- Legújabb FSD (Freestyle) a 3.0)
A probléma az vele, hogy nem érzékeli a kontrollert. Bekapcsolni nem tudtam a gépet a kontrollerrel, és ha külön kapcsoltam be a kettőt, akkor sem találták egymást, a kontroller csak villog.
Kértem kölcsön egy vezetékes kontrollert, azzal működött viszont a rajtalevő 25 játékból egyet sem indított el, kiírt valamit angolul, hogy állítsam be ezt meg azt itt meg ott, de nem igazán sikerült...mintha olyasmit írt volna hogy valami PAL50-et állítsak át PAL60-ra vagy ilyesmi én nem igazán értem. Előre is köszi a segítséget.
azt tudod hogy a kontrollert egy gombal kell csatlakoztatni?
ha nem viszi a játékokat és pal-ra hivatkozik akkor lehet hogy rossz régiókódú játékok vannak rajta, az rgh-nak semmi köze a flesheléshez se a kontroller csatlakozásához ne hidj annak aki ilyet mond
A beálításoknál álítsd pal 50-re.
A kontroller elején van egy kis kerek gomb és azt a xbox-od elején a usbknél lévő gobal nyomd le egyszere hogy forogjon a bekapcsoló gomb, pár másodperc és kész is.
remélem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!