Ezt hogy lehetne vagy meglehetne-e oldani?
Figyelt kérdés
Van 2db aktív 150w-os RH sound hangfalam.Ha melléjük kötnék egy 300w-os subwoofert akkor nagyobb hangerőt nyernék mind subwoofer nélkül?Úgy értem,hogy a RH soundokra csak a magas és a közép menne a subwooferre pedig a mély.gondolom ha a RH soundra csak ez a kettő megy akkor jóval hangosabra lehet állítani torzulás nélkül mintha a mély is abba menne bele.És ezt az egéészet hogy lehetne megoldani?(a subwoofer passzív)pl lenne egy 300w-os erősítő (beépített keresztváltóval)és abból már erősített ,,szűrött" hangmenne az aktívakra és a subwoferre2009. okt. 29. 23:48
1/2 anonim válasza:
igen meg lehet oldani csak macerás no két lehetőség van 1: veszel egy házimozi erősítőt és avval megvágod a jelet vagy veszel egy olyan fejegységet(média lejátszó ) amin van külön kimenet a sub nak és a front nak és igen sokkal jobban lehet terhelni a dobozokat mert azokon csak a magas közép fog szólni és igen hangosabb lessz a cucc de ha van egy olyan ismerősöd aki autó hifivel foglalkozik akkor biztosan elmagyaráza neked mert az autókban a hifisek így szokták építeni a rendszert
2/2 A kérdező kommentje:
értem.de nekem élő zenéhez kellene
2009. okt. 31. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!