6 Days 7 Nights kérdése:

Playstation 4-et vagy Xbox One-t vegyek majd?

Figyelt kérdés

Nagyjából ugyanakkor jelenik meg mindkettő (PS4 - November 29, Xbox One - december közepe körül), mindkettőn fizetős a multiplayer, de a PS Plus olcsóbb és maga a PS4 is olcsóbb, mint az Xbox One.

Szerintetek melyiket érdemes?

És Xbox Live-on vagy PSN-en van több ember?

2013. aug. 20. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem konzol megjelenésekor tök felesleges vásárolni belőle, úgyis csak pár játék lesz rá. Mire lesz kínálat, már lesznek velük felhasználói tapasztalatok is, amik segíthetik eldönteni a kérdést.

Ha mindenképp első nap akarod beszerezni, akkor meg dönts a jelenlegi generáció játékai alapján, exkluzívok folytatásai is valószínűleg adott platformon fognak csak megjelenni.

2013. aug. 20. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:

A PS+ nem olcsóbb évente 12.000ft a Live 10.000Ft.

Azt hogy melyik gépet vedd meg neked kell eldöntened pl válassz az exclusive-ok alapján vagy hogy a barátaid,ismerőseid milyen géppel rendelkeznek,hogy tudjatok együtt multizni,co-op gamek-et tolni.

Egyébként a Live-on 50millió felhasználó van.

2013. aug. 21. 10:22
 3/4 pekkerke ***** válasza:
ps szebb haverom ülföldön játszott vele azt mondta hogy kib*szot jó am a ps re 20 játék lesz elérhető amik atom grafikájuak az xbox meg magátol bekapcsolhat mert ha mondod hogy xbox on akk bekapcsol és egyésznap figy kikapcsolt állapotban is szal ha nekem lenne rá pénzem ps4-et vennék. Sztem ps4-et vegyél!!
2013. aug. 22. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Pekkerkéből csak úgy sugárzik az értelem.

Ettől független PS4 magasan.

2013. aug. 22. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!