Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sims 3-at szeretnék venni az...

Sims 3-at szeretnék venni az ASUS laptopomra aminek lcd led képernyője van. Kell e videó kártya rá? Meghogy ha megveszem a sims 3-at akkor azzal eleve lehet játszani vagy egy csomó dolgot kell venni még hozzá hogy használni tudjam?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 18:43
1 2
 1/12 Osynho ***** válasza:
Ha most ad képet a gép, akkor van benne videokártya. :D
2013. aug. 20. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Minden laptopban van videokártya, és az esetek 99%-ban integrált, nem bővíthető. Inkább azt írd meg pontosan, hogy milyen notebookod van.
2013. aug. 20. 19:04
 3/12 A kérdező kommentje:
asus x54l
2013. aug. 20. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Ebben ASUS oldala szerint HD3000-es integrált VGA van, természetesen nem is cserélhető, bővíthető. Teljesítmény viszont elég lehet Sims3-hoz, legalábbis ez a youtube videó arról tanúskodik:

http://www.youtube.com/watch?v=vob7u18D0Mk

2013. aug. 20. 19:36
 5/12 A kérdező kommentje:
na szoval asus x54l series meg még mit irjak róla, inkabb azt ird meg mire vagy kiváncsi
2013. aug. 20. 19:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Azt írd meg, mennyi memória van benne, meg milyen a processzor.

De mint már írtam, youtube videó alapján el fog futni.

2013. aug. 20. 19:41
 7/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, 2gb memória és processzor na szoval nem is tudom itt olyan van hogy intel dual core , free dos, ja és windows 7- van
2013. aug. 20. 19:49
 8/12 A kérdező kommentje:
és ha megveszem a sims 3-at akkor ennyi kész és már játszom is vagy mit kell tennem???
2013. aug. 20. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Jobban utánanézve szerintem pontatlan az ASUS oldala, processzor függő a VGA. Viszont ennek is elégnek kell lennie, húgom gépében egy régi Intel VGA is vitte, igaz, azzal drivegondok voltak:)

Ha megveszed, telepíted, és játszhatsz. Mi egyébre számítottál?

Nem tudom, honnan akarod beszerezni, de ha tudsz angolul, és nem félsz a netes vásárlástól, a humblebundle.com-on 5 dollárért be tudod szerezni sok egyéb játékkal egy csomagban - alighanem ez versenyképes. Igaz, így nem kapsz hozzá lemezt, az Origin nevű szoftverrel kell letöltened - természetesen teljesen legálisan.

2013. aug. 20. 21:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :-)
2013. aug. 21. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!