Sims 3-at szeretnék venni az ASUS laptopomra aminek lcd led képernyője van. Kell e videó kártya rá? Meghogy ha megveszem a sims 3-at akkor azzal eleve lehet játszani vagy egy csomó dolgot kell venni még hozzá hogy használni tudjam?
Ebben ASUS oldala szerint HD3000-es integrált VGA van, természetesen nem is cserélhető, bővíthető. Teljesítmény viszont elég lehet Sims3-hoz, legalábbis ez a youtube videó arról tanúskodik:
Azt írd meg, mennyi memória van benne, meg milyen a processzor.
De mint már írtam, youtube videó alapján el fog futni.
Jobban utánanézve szerintem pontatlan az ASUS oldala, processzor függő a VGA. Viszont ennek is elégnek kell lennie, húgom gépében egy régi Intel VGA is vitte, igaz, azzal drivegondok voltak:)
Ha megveszed, telepíted, és játszhatsz. Mi egyébre számítottál?
Nem tudom, honnan akarod beszerezni, de ha tudsz angolul, és nem félsz a netes vásárlástól, a humblebundle.com-on 5 dollárért be tudod szerezni sok egyéb játékkal egy csomagban - alighanem ez versenyképes. Igaz, így nem kapsz hozzá lemezt, az Origin nevű szoftverrel kell letöltened - természetesen teljesen legálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!