Tableten tudok etherneten (vezetékes interneten) internetezni? (Invitellel)
Nézd, a laptop elsődleges célja közt szerepel a mobilitás, mégis gond nélkül tudsz vezetékes internetet használni rajta. Amivel elveszti a mobilitását a véleményed alapján.
Nem szeretem az ilyen tanácsot, hogy mit vegyek, ugyanis a laptop a tablettől sokszorta többe kerül. És nem tanácsokat és praktikákat kértem, hogy nekem mi lenne a jó, köszönöm, hanem a kérdésem az, hogy vezetékes internetet lehet e használni wifi nélkül, tehát csatlakoztatva a tabletten, vagy sem, és ha igen, akkor hogyan. Ha nem haragszol, elképzelhető, hogy igazad van, de nem adok egy ember véleményére. Így várom a további válaszokat, és neked ezúton is megköszönném, hogy válaszoltál.
Szia
Talán USB-Ethernet adapterrel lehet, ha van a tableten USB csatlakozó.
Ez érdekes lehet ez az átalakító! Nem tudom, hogy vajon a gép észleli-e, mint hálózati kapcsolatot?
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!