Az xboxom MEGINT 3 ledes lett. Érdemes megjavíttatni, vagy ez már halott ügy?
Figyelt kérdés
Július elején lett megjavíttatva 3 ledes xboxom,utóhűtés beszereltetve,csak hogy ne legyen megint 3 ledes.De már megint az.Az 1.a 3.és a 4. villog.Érdemes megscináltatni mlg egyszer,vagy ez már felesleges?2013. aug. 19. 21:02
2/8 A kérdező kommentje:
2007-es arcade.
2013. aug. 19. 21:10
3/8 anonim válasza:
Egyszer mindenképp. A helyedben megcsináltatnám, és eladnám, míg működik.
4/8 A kérdező kommentje:
Mennyi az esély,hogy 3.jára is bedöglik?
2013. aug. 19. 21:21
5/8 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem sosem volt bajom RROD-dal, pedig napi 5-8 órát nyúzzuk, vagy tesóm, vagy én. Bár ez Elite.
6/8 anonim válasza:
Igen, az Eliteket normálisabban összerakták a Májkrémszoftnál. Ha újragolyóztatod, nem csak reflow, akkor stabil marad. Csak ahhoz olyan szerviz kell, ahol ott figyel egy 600 ezres masina ecélból.
Egyből beadja a 3 ledet, vagy megy egy darabig, és utána? Másodlagos hibakód?
7/8 A kérdező kommentje:
Bekapcsolom,felzúg,és utánna adja be a 3 ledet.A consol cornernél lett megcsináltatva
2013. aug. 21. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!