Miért nem adták ki a jobb játékokat ps2-őre?
Nem állok az Xbox oldalán, mindkét gyártó konzoljait szeretem. De az Xbox sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint a PS2.
Kétszer annyi RAM van benne, több adatot dolgozik fel egyszerre a videókártyája, és bírja az 1920x1080-as felbontást (noha nincs rá full HD játék), a PS2 viszont csak 1280x1024-et bír. Az Xbox procija 733 MHz-es, a PS2 csak 300 MHz.
Ennek ellenére a játék fejlesztőjétől és főleg a megrendelőtől függ, melyik játékot adják ki az adott platformra. PS2-re kiadták a Star Wars - The Force Unleashed-et (pocsék grafikával ugyan, de kiadták. A Sony-nak kellett...).
És végül a marketing. A Sony - mivel csak PS3-ra jelentek meg az általad felsorolt játékok - ezzel kényszerítette a PS fanokat, hogy megvegyék a PS3-mat.
Ismét megjegyzem, mindkét konzol tetszik, próbáltam úgy fogalmazni, hogy ne tűnjön gyűlölködésnek a másik konzol ellen.
A világ legnagyobb marhaságát hallottuk kedves hölgyeim és uraim!
"A xbox clasic gyengébb mint a ps2"? :DDD húúúú ez jó volt
mind hardverlileg mind grafikailag,a tudásukról nem is beszélve megeszi reggelire az xbox ! Az xbox classicra elég egy 20perces sofmód,és lássatok csodát ,amilyen média formátumot csak kiadtam, mindent visz zökkenőmentesen! Nem kell hozzá memókártya, nem kell flasshelni,chippelni,tehát semmi macera,amit csak akar az ember fölmásol rá,jah 1 terráig kezel winchestert ha megfelelő a softmód! tehát szerintem nem kell többet mondanom róla de vannak itt hozzáértő emberek is azok biztosan tudják miről is gagyogok :DDD! Sok szerencsét a nintendó tudású ps2-höz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!