Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen típusú táblagépet vegyek?

Milyen típusú táblagépet vegyek?

Figyelt kérdés
táblagépet szeretnék vásárolni, de nem igazán ismerem őket. az Android operációs rendszert sem, úgyhogy szeretném ha valaki felvilágosítana ezzel kapcsolatban. Épp ma néztem egy Media Markt újságot és abban voltak táblagépek, de a leírásnál nem volt ott, hogy WiFi képes. Akkor nem is lehet vele fogni? Vagy van benne? A válaszokat előre köszönöm!

2013. aug. 18. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mindegyikben van wifi...

Milyen árkategóriában gondolkozol?

2013. aug. 18. 17:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mire használnád?
2013. aug. 18. 17:12
 3/11 schocko ***** válasza:
Lenovo
2013. aug. 18. 17:17
 4/11 A kérdező kommentje:

50 alatt gondolkozom.

természetesen netezésre itthon.

2013. aug. 18. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Persze nincs jogom beleszólni, de én otthoni netezésre nem vennék tabletet...

Ebben az árkategóriában a Nexust ajánlanám. Ha kicsi a 7 col, akkor valamelyik ConCorde-ot. Most fog megjelenni a Slim 4 magos processzorral, 50e Ft. Én valamelyiket a kettő közül venném.

(Vagy... tovább gyűjtenék egy iPad 4-re)

2013. aug. 18. 18:59
 7/11 anonim válasza:
6. nak igaza van,
2013. aug. 18. 19:06
 8/11 anonim válasza:
Hát én a Samsung galaxy 2 7.0 -ás tabletet javaslom :) Igaz hogy a Nexus jobb töle , de ezen lehet telefonálni is:) nekem ennyiből jobb,
2013. aug. 18. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Miben van igaza a 6-osnak? Az only wifi készülékeket elsősorban otthoni netezésre találták ki. Ennyi ember nem tévedhet! :D

Nexus rendben van, mint ajánlat, én is azt ajánlanám, de kizárólag netezésre elég egy olcsóbb vas is.

A DPS-t, Myaudiot kerüld, kedves kérdező. Wayteq-nek elfogadható cuccai vannak, de akkuban elég gyatrák készülékeik. Prestigio némileg jobb akkuval dobja ki a tábláit, így ha nem a nexus, akkor a Prestigio valamelyik jobb készülékét ajánlanám, nézz szét a termékei között.

2013. aug. 19. 09:25
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sokat segítettetek! :)
2013. aug. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!