Mi a baj a mikrofonnal?

Figyelt kérdés
Zenét szeretnék felvenni, de megakadtam a legfontosabb résznél, az ének felvételénél. A probléma az, hogy hiába van maxra tekerve a mikrofon felvételi hangereje, nagyon halk. Egy átlagos zenei alap mellé téve még úgy is halk, ha a Windows-ban található mikrofon jel erősítést is maxra rakom, de akkor még sistereg is. 4 különböző, jó minőségű mikrofonnal próbáltam, de ugyanaz az eredmény.

2013. aug. 18. 00:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem a vonalszintű bemenetbe dugtad, ugye, hanem a rendes mikrofon bemenetbe? Mert csak annál van mikrofon előerősítés, amire nagy szükség van. Én erre a hibára tippelek a nagy zaj miatt.

Plusz a hangtulajdonságoknál van még +20dB jelszintemelési lehetőség is.

Meg a driver se a suttyó windowsos alapból feltelepülő legyen, hanem amit a gyártó ad hozzá!

2013. aug. 18. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!