Egy antennára csatlakoztatható mindig tv-s kettő dekóder?
Kábel tv helyett mindig tv-t szeretnék, de két tv-nk van. Két dekóder nem gyengíti a jelet vagy nem zavarja egymást?
Olvastam hogy az erősebb kültéri antennát sokan csak a padlástérbe teszik nem a tetőre mert onnan is tökéletes a vétel. Nagy hó vagy, eső, vihar nem gyengíti a jelet?
Szóval az antenna jelét akarod kettéosztani? Nem vagyok a téma szakértője, szóval nem tudom, hogy gyengítené-e a jelet, de majd biztos jön, aki megmondja. De egy biztos: ha gyengül is a jel, az nem a 2 db. dekóder miatt fog, hanem a szétválasztás miatt.
Amúgy nem tudom, te hol laksz, de sokhelyütt egyszerű szobaantennával is tökéletesen lehet a mindig tv-t fogni. Jó, én a tévétoronytól 12km-re lakok, szóval nem messze, de úgy tudom, az ország nagy részén elég egy szobaantenna is.
Eső, hó, vihar... de, valamelyest gyengítik a jelet. Bár az elmondások szerint közel sem annyira, mint pl. a UPC Directnél.
Azt ugye tudjátok, hogy a mindig-nél jóval kevesebb csatornátok lesz, mint egy átlagos kábelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!