Az e-book olvasókban van olyan funkció, hogy ki tudok emelni szöveget mintha egy könyvben szövegkiemelővel kihúznám?
Mint pl ebben az androidos alkalmazásban. Most telefonon ezt használom, dehát szemkímélőbb lenne egy nagyobb eink kijelzős e-book olvasó. :)
Vagy mint pl az ezen az oldalon említett funkciók pl.
könyvjelző elhelyezése szabadon bármelyik sorhoz
könyvjelzőkhöz rövid megjegyzés írása
szavak, mondatok kiemelése
jegyzet beszúrása a szövegbe
folyt.
...az adott szövegrészlethez saját jegyzetet is írhatsz.
Nagyon jó a Nook is, és van sok elönye is.
Egyrészt az android rendszer, szinte bármi telepíthető rá, másrészt a széleskörű formátumtámogatás (a Kindle sajnos az epub formátumot nem támogatja :( , habár van rá hack).
Hátránya a hang hiánya (a Kindle 4, 5-nek sincs, nekem még egy K3g-m van), na de ez olvasására van!
A Nook-al is jól jársz, egy jó készülék, és már ~ 20e Ft-ért megkapható.
Igen pont a kindle 5 amin még tanakodom. Ki is írtam itt egy kérdést róla hogy kinek mi a véleménye a két ebookról :)
Ki melyiket ajánlja jobban.
A hang hiánya nekem nem probléma, csakis könyvolvasásra szeretném használni, zenehallgatásra ott az mp3 lejátszó, videónézésre a laptop, és tv-hez köthető külső vinyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!