Milyen játékok vannak pc re nem online?
Figyelt kérdés
win 7 em van autos és lövöldözös játék érrdekel a legjob ban de a többi is jo2013. aug. 15. 20:00
1/3 anonim válasza:
Need For Speed ,GTA-k (autók és lövöldözés egyben) ,Alan Wake (nem annyira a lövöldözésről szól de amíg ki nem játszottam le nem tudtam tenni) ,Crysis sorozat ,Alan Wakes american nightmare (annyira nem lett jó mint az elődje) ,Stalker sorozat ,Hitmanek ,Amnesia the dark descent (legjobb horror játék) ,Skyrim ,Angry Birdsök ,Starcraftok (az 1 is nagyon jó) és még sorolhatnám. Írtad ,hogy mondhatok lövöldözősön és autóson kívüli játékokat is. Azért írtam horrort is.
2/3 anonim válasza:
Aztán ott vannak a Battlefieldek ,Call of Dutyk ,Simcityk (stratégiai város építős) ,Simsek (ember/ek életét kell irányítani) ,a Tomb Raiderek ,Bordenlandsek ,Bioshockok ,Saint Rowok ,PayDay 1 és 2 ,Half-Life 1 és 2 és annak többi része ,Dead Risingok ,Assasins creed sorozat ,Far Cry sorozat ,Splinter Cell sorozat és stb. ismét. Szerintem amelyik érdekelne téged talán annak nézz utána.
3/3 karakter222 válasza:
The Walking Dead,CasttleStorm(magyar fejlesztésű)FlatOut2,Mount&Blade Warband(nagyon sok jó modifikáció is található hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!