Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen laptopot ajánlotok,...

Milyen laptopot ajánlotok, ami gyors?

Figyelt kérdés

Első sorban gyors legyen és az internetezésre is.

Mennyi összegtől lehet már erre alkalmas laptopot vásárolni? 160 ezret áldoznék rá, de gondolom 100 ezer alatt is van már e célra megfelelő gép, nem tudom nem értek ehhez.

2013. aug. 15. 16:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerű Asus eee pc-m van, 2magos procival, ha főként netezésre használod, meg alapprogramokra, akkor tökéletes. Én pl photoshopot, sims2-t simán elfuttatom rajta. Nekem nincs különösebb kívánságom hozzá, ezért bőven elég. :)

78 ezerért vettem.. Persze gondolom neked ettől nagyobb igényeid vannak, nekem fontos volt, hogy könnyen cipelhessem, bárhova :)

2013. aug. 15. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!