Ha ram-ot bővitek egy laptopba akkor elveszik a jótállás? (Samsung)
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 14:28
1/2 anonim válasza:
Általában ha egy alkatrész cseréje/bővítés céljából behelyezése stb megoldható anélkül, hogy a garanciajegyet megbontanád akkor az adott tevékenység nem fogja okozni a garancia elvesztését.
Egyébként eladótól és márkától függ: nekem volt olyan számítógépem ( Dell desktop volt ) amibe hddt bővítettem és utána pár hétre elfüstölt a videokártya. Bár megbontottam a "garancia" matricát még is nagyon rendesek voltak az eladók a boltban mert egyértelmű volt, hogy a kártya hűtőventillátora adta meg magát és elégtelen volt a hűtés -> Kicserélték garanciálisan.
2/2 anonim válasza:
+ infó: ha biztosra akarsz menni akkor szakszervizben végeztesd el a bővítést, így nem veszik el a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!