Kinek van samsung galaxy 2 7. 0 -ás tabja? Véleményeket kérek!
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 14:29
1/8 anonim válasza:
Wifis vagy 3G modem + wifis? Nekem ez utóbbi van (Vodától két éves szerződéssel). Semmi gond nincs vele, hipernetet adott hozzá a szolgáltató. Vegyél bele mini SD kártyát. tölts le néhány dolgot Google Playról és élvezd a helyzetet.
2/8 anonim válasza:
Csak wifi–sem van.
Meg vagyok vele elégedve.
3/8 A kérdező kommentje:
Wifis! Köszönöm szepen a velemenyeket :))) Hát azt mondják hogy szar a kamerája ,és huzza a képet!!Kamerája egyébként jó???
2013. aug. 14. 16:54
4/8 anonim válasza:
Ennyiből mar bőven vehetsz Nexus 7-et is...
5/8 anonim válasza:
Két kamera van rajta, én eddig csak a hátsót használtam, de nem vettem észre, hogy bármit húzott volna. Kiváló képek készültek vele.
6/8 anonim válasza:
Nézd, ezt is ki kell fogni, mint minden mást, lehet világcég a gyártó, márkás a tablet, egy-egy selejtes darab akkor is becsúszhat. Én kifogtam a jót, remélem, neked is szerencséd lesz.
7/8 anonim válasza:
Ja és a dobozáról tudtam meg, hogy Gyöngyösön gyártják, a cég dél-koreai, de a munka magyar! Ez sem utolsó szempont (könnyebb a szervízelés).
8/8 A kérdező kommentje:
kÖszi szépen mindenkinek !!!! :))))))
2013. aug. 16. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!