Szerintetek ez hülyeség amit kigondoltam?
Nem.
Ha nagy erőforrás igényű a játék, melegedni fog a gép. Nem azért hűtöd, hogy gyorsabban fusson, hanem hogy a gép ne menjen tönkre. Ha nem hűtenéd, jó esetben pár másodperc után lekapcsolná a gépet a védelem.
Szerintem te valami olyasmit hallhattál, hogy extrém módon hűtve sokkal jobban fel lehet húzni az órajalet a gép károsodása nélkül.
(extrém hűtés alatt itt mindenféle folyékony nitrogénes cuccokra gondolok, amik nem üzemszerű használatra lettek szánva, csak arra hogy el lehessen mondani, hogy "na ezt aCPU-t is megjárattuk ennyi meg annyi GHz-en")
Nem-nem. Nem hallotam én ezt sehol sem csak gondolkoztam ezen a dolgon 1 kicsit. Akkor úgy látszik hogy hülyeség :D. Na mind 1 :D. Amúgy le tudnátok nekem írni, hogyha meg lesz a procim akkor hogyan tudom húzni az órajelet?
Erről van szó: [link]
Vagy ha nem jól csinálok valamit az órajel húzásnál akkor el is lehet cseszni az egész procit? Igaz?
Ekkora hülyeségeket. Egyébként meg ha nem értesz hozzá minek húzni a procit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!