Ha monitoron akarod xbox 360-al játszani, ezt mind meg kell vennem?
Olyan monitorom van aminek csak vga kábele van, hdmi nincs rajta. Tehát akkor meg kell vennem ezt:
meg még ezt is:
Mert olyan átalakítóval nem találkoztam, aminek az egyik vége hdmi a másik meg "nőnemű" vga.
25-30 körül már kapsz HDMIs monitort, persze ez esetben jobb, ha van inputos (hang-bemenet) hangszóród/hangfalad. Nekem is így van. Eladtam a monitorom, hozzácsaptam egy kicsit még (amit több hónapig gyűjtöttem), és annyi az egész, hogy átdugom a HDMI kábelt, ha épp a másikat használom. Tudom én jól, hogy milyen szar is az, hogy egyeseknek alig futja, más meg farzsebből...
De hosszabb távon ezzel jársz jól. Nem véletlen nincsenek ezek a kábelek úgy elterjedve. Ráadásul nem is biztos, hogy a monitorod támogatni fogja. Nagyon kényesek ezek a megoldások, remélem megérted. Ha nem, vedd meg, ezek pár ezer Ft-ok, de sokszor még azok sem értenek hozzá, akik árulják (olyanok, mint a pékségben - eladják a kenyeret, de nem tudják hogy készül, mi van benne).
Te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!