Milyen xboxot vegyek? TÖBBI LENT! Felpontozok!
Elmentem dolgozni és kapok 55 ezer forintot.
Segítsetek eldönteni hogy slimet vegyek vagy arcade-ot.
A slimhez azért húzódok mert újabb és nem valószínű hogy 3ledes lesz, viszont az arcade-ból 2009 eset vennék mert az sem lesz az de viszont azt lehet flashelni
Kérem hogy az ilyen nyomorékok akik sírni fognak hogy miért akarom flashelni meg hogy ha van pénzem xboxra akkor legyen a játékokra is, nekik elmondom hogy egyáltalán nincs rá pénzem
55 ezer forintom van rá. A normális válaszolókat felpontozom!.
Nem értem, ha valamire nincs pénzed, akkor minek akard megvenni?
Autót is úgy veszel majd, hogy hát benzinre nem maradt, de majd leszívod a közelben parkoló autókból?
A lopás nen spórolás.
Vegyél PS2-t, olcsóbb a konzol és pénzed is marad a jóval olcsóbb játékokra, valamint a játékfelhozatal is jóval minõségibb, szórakoztatóbb.
Helló.
Én a helyedbe azt csinálnám hogy vennék használtan egy slimet ami nincs feltörve de legyen garancia rá még minimum 7 hónap, én ma vettem 30 ért 7 hónapos a kicsike :D azt fognám Pesten RGH-ztatnám és vennék mellé pendrive-ot vagy egy külső hdd (én egy 320 gb os hdd vettem mellé, véleményem szerint hülyeség volt :) de na :D ) Ez minden kb 55-ből megvan :) ja és arcade ott nem ajánlom mert az is 3 led hibás lehet :D de a slim már nem :)
köszönöm a válaszokat, és azért veszem meg mert lesz rá 55 ezer forintom, mint ahogy mondtam, de az írást meg tudom oldani mert van ismerősöm aki tud nekem írni. Szerintem ez az RGH-s megoldás lesz mert a camponában az 576 játékboltban a 250 gigás gép 65 ezer volt ha jól emlékszem és egyik barátommal dobunk rá össze :)
Amúgy meg nagyon szívesen dolgoznék még, de diákmunkára vettek fel mc donaldsba és sajnos csak augusztusra kellek:/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!