Apple Macbook-ok közül melyik megfelelő?
Általános használatra kellene, nagyon sok filmet nézek online.
Fontos lenne a jó akkuidő, bár 4-5 óra tökéletesen megfelel. Használtan szeretném.
Olyan kellene aminek a felső része is szürke a képernyő mellett, ezért gondoltam az Air-re, de annyi fajta van már abból is hogy nem tudom melyik miben jobb.
Maximum 150.000-em van rá, és 13" vagy 15" érdekel
Jó akkor elmondom ismét:
Használtan venném.
Ennyiért egy 2009-es vagy akár egy 2011-es modellt is lehet venni ezzel tisztában vagyok, de nem tudom mi a különbség egy Early illetve egy Mid Air között.
Ennyi penzbol csak a sima feher Macbook-ot tudod venni, ilyet: [link] Ezek mar azert nem az igaziak, az en ceges laptop-om is ilyen, alap feladatokra jok, neten filmet nezni tokeletes, de sokat azert ne varj tole, ha mar meg van nyitva mondjuk a Word, a Safari meg az iTunes akkor birnak komoly fagyasok lenni, az mar sok neki. Egy-egy programmal boldogul el zokkenomentesen, akkuideje mondjuk ennek is jo, 3-4 orat azert bir. De ilyet kapsz olcsobban is.
A Macbok Pro, meg az Air az a te kolcsegvetesednek korulbelul, 2-2.5szerese, viszont azok joval utosebbek is, akku 7-8 orat bir es a gepek is nagyon stabilak, mindent lehet veluk. A Retina-s Macbook az meg meg ezeknel is dragabb, az most a non plus ultra.
Sziasztok!
Utálom az olyan embert,aki akar valami 700 ezres cuccot,de nincs rá pénze!
Vegyed meg mindig a legújabbat!
Főleg ne ilyen apródon vegyél!
Apple.com/hu oldalon nézzél macet,de 150-ből felejtsd el.Akkor inkább vegyél ipadet.
de ott is csak 16GB-at tudsz venni.Szóval 500ezer TŐL tudsz nézegetni,használtat meg ha hülye vagy veszel,ha nem akkor meg gyűjts,mint a "mókus"
SZóval szánalmas vagy hogy ilyen drágaságot akarsz 150-ből!
Ez olyan mintha egy Audi a7-et akarnál te 5millióból...
Nem vagy normális!
Egy 4 éves laptop ára zuhan évről évre, és ami 4 éve 300ezer volt, az most 150 alatt van...
Minek néznék 500ezerért mikor már az istyle-ban is kapok 300ért újat?
Ez pont azt jelenti hogy 3-4 évesen ezek a gépek használtan ennyit érnek...
Egy 4 éves autó ára is rengeteget zuhan az új árhoz képest
A különbség hogy egy laptop ára sokkal gyorsabban és nagyobbat esik, így ha egy autó árát hasonlítod össze egy számítógépével, abszolút lövésed nincs semmiről...
Ki a franc mondta hogy számítógépet csakis kizárólag újonnan lehet vásárolni?
Az egy dolog hogy az új árat nem fizetem ki érte, de miért ne lehetne használtan megvenni? Te autót is csak újonnan veszel?
Egy 4 éves gépről beszélünk
Ha újonnan 300ezret ért, akkor most 120-130 körül...
Nem tudom Mo-on élsz-e, de hogy a piaci értékeivel a dolgoknak nem vagy tisztában az biztos
Nem nem írtam, kérdeztem
2010 vagy 2011-es modell ha jól működik online filmnézésre, nekem megfelel.
Pláne hogy amit az Apple 350-ért ad, az sajnos gyártási árban max 50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!