Megéri az árát a Beats Studio fejhallgató?
Rengeteget olvastam róla,és egyszer sikerült is kipróbálnom,de csak rövid időre,ezért nem tudtam a lényegre koncentrálni.Szóval nagyon megtetszett,de elég drága,így nem vagyok biztos benne,hogy megéri-e.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én 55ért vettem meda markt ban szerintem nagyon megéri. Előtte Solo HD- m volt és sokkal jobb a Studio.
Beats hater eknek: meg egy rövid idézet a tesztböl mert tudom hogy ugyse olvassátok el
"...a Beats... hogy is fogalmazzak? Aláz. Ilyen szintű dinamikát és teltséget még nem nagyon hallottam fülhallgatótól, a szintén nem alsókategóriás Sennheiser HD555-ös fülesemet rendesen odaveri...
és Nem egy elfogult ember irja ráaadásul a Saját Sennheiser HD555-ával hasonlitja össze de tudom fölösleges irogatnom mert itt mo- n mindenki "bevan oltva" beats/apple gyűlölettel de azért...hátha...:)
Ez EGY darab teszt. Ajánlom figyelmedbe az ÖSSZES TÖBBI tesztet, ami ennek pont az ellenkezőjét mondja.
Ez nem magyar szokás, ez nemzetközi. A Beats fülesek az árukért elképesztően rossz fejhallgatók. Nekem egy több, mint 15 fejhallgatóm van (többek között a 300 000-be kerülő Sennheiser HD800), úgyhogy szerintem elég tapasztalattal rendelkezem, hogy kijelentsem, a Beats összes terméke az árához képest egyszerűen szar. A Solo HD 15 000 Ft-nál többet nem ér, a Studio-k is kb. 25-öt érnek maximum.
Ja, ezt meg itt hagyom:
Még maga Dr Dre sem a saját fejeseit használja, ezen a képen is egy Audio-Technica MTH-M50 van rajta.
Hát elmentem és kipróbáltam.Nem mondom,hogy nem jó, de basszus.Ha 15.000-ért megkapnám,akkor azt mondom,hogy elviszem.De 60.000-ért...Rögtön mellette volt egy Philips,(1/6-od annyiért) azt is kipróbáltam és esküszöm mindenben jobb volt.A gazdag mély hangoktól kezdve egészen a szárnyaló magasakig. Úgyhogy
inkább keresgélek még.Aki pedig azon gondolkozik,hogy megéri-e...hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!