Milyen (agybadugós) fülhallgatót vegyek a HTC One SV
telefonomhoz?
Figyelt kérdés
Főleg Metal, Metalcore és Deathcore zenéket halgatok.. A mikrofon nem lényeges.. 25 ezer forintot szánok rá maximum.. Interneten nem vásárolok.. Csak személyesen bármelyik budapesti üzletben.. Az alábbi márkák illetve típusok szóba sem jöhetnek..
Hát ezek közül amiket felsoroltál, a Sony-t, Panasonicot, Sennheiser-t tudom ajánlani. Én inkább elektronikus zenéket hallgatok. Bátran tudom ajánlani akár az 5000 forintos Sony, Panasonic fülhallgatókat, nekem nagyon tetszenek.
2013. aug. 8. 17:34
4/7 A kérdező kommentje:
Sony terméket semmiben nem vennék.. Az utóbbi 10 - 15 évben egyre silányabb minőségű termékeket gyártanak.. Panasonic cuccom nem nagyon volt.. A Sennheiser fülesekről meg azt olvastam most nemrég, hogy inkább a felső kateóriás füleseik jók.. Jelenleg egy Denon AH C360 fülesem van.. A hangzása nem valami nagy szám ráadásul nagyon hülyén van megcsinálva a kábele.. Pár centivel rövidebb mint kéne a hozzáadott toldalékkal meg már túl hosszú..
Amit kinéztem előzőleg JBL33 nem a legjobb vétel.. Szóval az is kilőve.. A Sennheiser CX685 ami talán jónak tűnik.. Bár nem tartom sokra a Sennheiser-t.. Kipróbáltam a sok helyen ajnározott Sennheiser CX300 II fülest és egyáltalán nem jó a hangzása.. Egy Samsung Galaxy S Advance és a saját HTC One SV telefonommal próbáltam ki.. Flac Audio formátumú zenékkel.. A prohardveresek szerint is kb egy 5 - 6 ezer forintos füles szintjét hozza..
2013. aug. 9. 06:00
6/7 anonim válasza:
Te tudod, bár azt hozzá kell tenni, hogy én véletlenül kétszer is kimostam a mosógépben a Sony Ericsson HPM-75 típusú fülhallgatómat és semmi baja nem lett. Jelenleg amúgy egy MH-650-t használok, amit egy Xperia Arc S-hez kaptam és meglepően jó. Lehet, hogy már nem a régi japán, de szerintem elég jó minőségűek és jó az ár/érték arányuk, a Walkman-es cuccaik nagyon jók. Én nem ismerem az ilyen Klischer, vagy milyen márkákat, nincs tapasztalatom velük. Én mondjuk 6-7 ezer forintnál többet nem költenék egy ilyen kis fülesre, inkább egy jobb fejhallgatót vennék, 25 ezerért már van pár jó ajánlat.
2013. aug. 9. 23:17
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem eddig bármilyen Sony termékem volt mind viszonylag hamar elromlott.. Pedig vigyázok a cuccaimra.. Az ilyen Klipsch, Shure, Ethymotic stb.. mind fej/fülhallgató márkák.. Úgy tudom sokkal jobb minőségűek, mint a "legendás" Sennheiser.. Ezek a márkák sokak számára azért ismeretlenek, mert idehaza berögzült, hogy csak a Sennheiser, Sony, Pamasonic, Philips, AKG stb.. a jó márkák.. Pedig vannak sokkal jobb gyártók is.. Hát azért egy 6 - 7 ezer forintos fülhallgató szerintem nem szólhat olyan jól.. Fejhallgatót meg utcára nem vennék fel.. Egyrészt kényelmetlen volna másrészt furán érezném magam egy utcai fejhallgatóval az utcán sétálva.. Fejhallgatót inkább hosszabb utazásra vennék.. Na mindegy.. Azért köszönöm, hogy leírtad a véleményed..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!