1/2 anonim válasza:
A masodik mert kemennyebnek nez ki es ezert jobban kihasznalod ha hordozod is :) De ha bulikat is akarsz tartani akkor valaszd a Pioneer-eket ;)
2/2 anonim válasza:
Én sosem választanék olyan hangfalat, amiről még életemben nem hallottam, hacsak nem valami szuperkategória!
Így a Media-Tech márka nekem semmit sem mond, a neve is arra utal, hogy csak el akarják adni. Tesco színvonalú - olcsó és lehet, hogy egy darabig működik.
Kicsit menj feljebb és rakj össze egy Logitechre, az jobban fog szólni 15-20 ezer Ft-ért! És azt egyszer veszed meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!