Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ma vettem egy táblagépet, de...

Ma vettem egy táblagépet, de mivel nem volt már több raktáron, ezért a bemutatókészüléket vettem meg (folyt. Lent)?

Figyelt kérdés
viszont most nem tudom kikapcsolni azt, hogy miután lezárom, elindítson egy videót. Gondolom valami bemutatóvideó féle lehet. Hogy lehet kikapcsolni?(Sony Xperia Z)

2013. aug. 3. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt a boltban egész biztos, hogy megmondják neked. Androidban alapban nincs ilyen funkció, hogy bemutató, ellenben a legtöbb TV-vel. Így csak feltételezni tudom, hogy a gyári beállítások visszaállítása, amit a beállításokban találsz meg, megszünteti ezt a dolgot, de a legegyszerűbb az, ha visszamész az üzletbe, esetleg felhívod őket telefonon.
2013. aug. 4. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!