Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Digitális átállás kérdés?

Digitális átállás kérdés?

Figyelt kérdés
Mikor még reklámozták az átállást akkor egy olyat is mondtak hogy eredeti nyelven nézhetünk filmeket. Erre hogy van lehetőség?
2013. aug. 3. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
a set top boxok illetve a tévék távírányitóján van 1 gomb amivel a nyelvet lehet állítani, azt kell megnyomni és kiválasztani a kívánt nyelvet.Nem mindegyik filmnél van eredeti hang
2013. aug. 3. 17:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát ha most veszek egy olyan tv-t amiben beépített set top box van akkor be tudom állítani ha van rá lehetőség? Amúgy köszi a választ:)
2013. aug. 3. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és még valami. Ezt az egészet úgy is kell érteni hogy az RTL vetít egy filmet és ha van rá lehetőség akkor beállíthatom hogy én eredeti nyelven akarom nézni, vagy inkább csak Discovery és társai csatornákon lehetséges?
2013. aug. 3. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:

A digitális vételre alkalmas tvkben van ilyen lehetőség hogy kiválaszd a nyelvet.Én a mult hétvégén próbáltam, az Rtl Klubon ki lehet választani az eredeti nyelvet amikor a Cobra 11 volt, így német volt a film :)

Amikor azt AXNes a kódolatlan 2 hét volt, ott is ki lehetett választani az eredeti nyelvet, a többiről nem tudok nyilatkozni

2013. aug. 3. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. aug. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!