SD kártyára nem lehet HD minőséget venni?
Konkrétan kameráról van szó, na de én ebben az egészben azt nem értem, hogy az SD kártya is ugyan úgy rögzítésre való, akkor miért nem lehet HD minőséget rögzíteni rá?
Márha persze egyáltalán nem lehet, csak ezt mondta nekem az eladó a boltban Sony kamerával kapcsolatban, de egyszerűen nem értem.
Hát nem tök mindegy, mire rögzítem amit felveszek? Azért mert más hordozóra veszem fel, attól még miért nem tudok HD minőséget? Ez nem fér a fejembe.
Valaki felvilágosítanai, aki ért hozzá?
Ha pedig nem lehet, akkor valóban hatalmas a minőségbeli különbség egy kameránál?
Köszi előre is!
köszi, akkor majd lecseszem az eladót, csak mert samsung kamerára is ugyan ezt mondta, és szintén nem fért a fejembe, hogy 4 GB-os SD kártyára hogy a jó istenbe fér6 órányi anyag, amikro pl fényképezőgépem ami sokkal rosszabb minőségben vesz fel, azt hgiszema 4 GB-ra 22 percet tud venni, ez nekem magam esküszöm ....
Azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!