Mindigtv segítség légyszi?! Műszaki analfabéta vagyok. A többi lent.
Figyelt kérdés
Adott egy beépített settopbox-al elátott lapostv, valamint egy mindigtv-hez jó antenna. Legalábbis a eladósrác szerint tökéletes hozzá. Az antennát bedugtam a tvbe, de csak a 3 alapcsatornát tudom fogni, azt is néha hangyásan. A másik szobában hagyományos tévén külső settop-al tökéletes a hét csatorna minősége. Valahogyan aktiválnom kellene a beépített box-ot? Vagy valami ötlet? Köszi előre is!2013. aug. 1. 16:59
1/4 anonim válasza:
Gyenge vagy rosszul beállitott antenna. Vagy nem a digitális adókat kerestetted ki. Szúrd rá a másik antennára. Ha ott jó akkor tuti az a baja.
2/4 anonim válasza:
Nem kapcsol át automatikusan, keress AV vagy video kapcsoló opciót és azt váltsd át
3/4 anonim válasza:
Az analóg adásokat fogtad be. Keress a menüben a keresésnél valami olyat, hogy digitális csatornákat keressen.
4/4 anonim válasza:
jó lenne tudni a tv pontos típusát , illetve azt is hogy milyen antennát használsz.Ha szobaantennáról van szó akkor tegyed más helyre és próbáld újra a keresést.
Milyen településen laksz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!