Használ valaki ilyen autós hangfal szettet? Mennyire szól szépen mélyet rendesen kiadja?
- Melyik Hertz-ről van szó pontosan?
- Mennyiért veszed?
- Miért nem komponens szettet?
- Milyen autóba, miről hajtva, hova kerül, milyen komponensek közé, milyen zenére?
- Az a hangszóró 60W-os, 300W-ot ráküldve Föld körüli pályára áll
- azért ettől a kategóriától nem kell fejletépős mélyeket várni, főleg, ha nincs szigetelve az ajtó és fejegységről hajtod.
erről a hertzről van szó : Hertz DSK 165.3
A pioneer ts a172ci 21000ft-t vásárolom és komponens szettről van szó . Az autó lényegtelen a megfelelő szigetelésről már gondoskodtam az előző kis szutyok is szépen szólt az ajtóba az csak 12-es volt és koaxális.
Vegyes zenét hallgatok éppen milyen kedvem van , sony fejegységről hajtom egyenlőre ,ne mvéletlen kérdeztem az erősítőt ugyanis 350w a gyártó szerinti maximális terhelhetősége ennek a szettnek itt van ni : [link]
Az autó típusa nem mindegy, már csak az ajtó mérete miatt sem. ÉS a ifi többi eleme se mindegy, mivel együtt fognak szólni... :) A DSK talán jobb vétel. Az okosok azt ajánlják ebben az árkategóriában (meg az Audio System MX165-öst)
Igen, már korábban rákerestem és láttam az adatait:
"Nominal input power 60 W" Tehát 60W. A többivel nem kell foglalkozni, marketing hazugság. :) Ettől még érdemes erősítőt alá tenni.
Jogos, tényleg komponens szett, a képét látva, csak akkor nem értem miért 17 cm 2-way Coaxial Speakers-t ír az oldal. :) Mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!