Sony MDR-EX10LP vagy Prestigio PEP3BS fülhallgató?
Figyelt kérdés
Prestigio azért tetszik mert 2 év garancia van rá. De, nem tudom melyiknek szebb a hangzása? Vagy valami más, hasonló árban?
Prestigio:
Sony:
2013. júl. 31. 23:02
1/2 anonim válasza:
Olvass teszteket, de a legjobb lenne, ha meg tudnád hallgatni őket. Enélkül véleményt mondani nem lehet.A Sony paramétereiben jobbnak tűnik zenehallgatásra.Nagy múltú cég. A Prestigiot nem ismerem, de ettől még lehet jobb, ráadásul mikrofonos...amiről én azt gondolnám, hogy az egy általánosabb felhasználásra szánt telefon- füles.Így hallatlanban én a Sony-t venném zenehallgatásra, általános telefonálásra pedig a Prestigiot. Képről a Sony-t anyagminőségre jobbnak látom.Mondjuk az én CX200amon sincs mikrofon..kicsit érdekesen néz ki ha zenehallgatás közben hívnak, mert a telefonba beszélek és a fülesbe hallgatok,de nekem nincs problémám ezzel a megoldással.Én zenére a Sony-t venném. Árukeresőn azt írják kicsit lehetne nagyobb az érzékenysége, meg kicsúszik a fülből, de szépen szól, jók a mélyei, magasai. Az agyba dugósokra sokan mondják, hogy kicsúsznak a fülből, de ez szerintem csak a nem megfelelően választott szilikonpárna méret miatt van.Azt lehet kapni külön is több méretben.De a gyári középméret a nagy átlagnak jó.Olvass teszteket, véleményeket!
2/2 anonim válasza:
Hátha valakinek még segít;
Nekem Sonym van, ez a típus pont, már 2 éve, eddig egyszer volt cserélve de csak mert a macskánk szétrágta. Nagyon jó a hangzása, én 5ezerért vettem, megérte a pénzt. Ennél jobbat ennyi összegért nem tudok megengedni.
Sokfajta füleseim voltak már, emlékeim szerint mind Sony. de mint mondtam, az mdr ex10lp-nél nincs jobb max 5.000huf-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!