Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyit érhet ez a rádiós magnó?

Mennyit érhet ez a rádiós magnó?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ilyen rádiós magnó van itthon és láttam hogy elég régi és kíváncsi lennék mennyit ér! Eszemben sincs eladni csak érdekel mekkora érték!

2013. júl. 31. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
3-5eFt, ha minden működik rajta. :(
2013. júl. 31. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Eszmei érteke van. Meg az, hogy ezzel távolabb a rádiótoronytól is jól tudod fogni az adást, míg az új cd-s társaival nem. Igaz nekünk nem ilyen van, csak hasonló meg duplakazis, de az új cd-s csak porosodik. TV szerelő is megmondta, olyan fm vevő ami ezeknél jobb, csak neki van(valami házi, de olyan rádiókat fog, amikért el kellene menni jópár km-t).
2013. júl. 31. 21:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát valóban elég jól vesz minden rádió állomást sokszor csak nézem mikor eltekerem máshova hogy miféle általam nem is ismert rádiók jönnek be meg néhány román adó (Debreceni vagyok). Hát ennek sajnos az equalézere nem működik! Asszem az meg azért nem jó mert apám vette annó Németországba és az még a rendszerváltás előtt volt és akkor valamit csinálni kellett vele hogy itt Magyarországon is lehessen a magyar rádióadókat hallgatni vele és akkor lett valami vele de attól gyönyörűen szól meg én gyakorlatilag ezzel a rádióval nőttem fel mert gyerekként kazettákat hallgattam rajta most meg rádiózok vele és gyönyörűen tisztán szól, van egy modernebb CD-s rádióm annak a rádiója torzít meg el is mászik szóval nem jó! Azért köszönöm a válaszokat! számomra marad az eszmei értéke úgyse akartam eladni elvégre emlék meg még szép is ráadásul mert jó állapotba van!
2013. júl. 31. 21:50
 4/4 László Próféta válasza:

Egy javaslatom van, ne add el, mert ez túl értékes ahhoz hogy elkótyavetyéld.

Javitasd meg, és meglátod nagyon megéri.

Nekem egy JVC RC-BX33SL típusú magnóm van, és még most is működik (a magnót leszámítva, mert a mechanika idő előtt ment tönkre) Hangos, a Rádió és a CD lejátszó nagyon jól működik benne, és jól fogható vele az Osztrák, Szerb, Horvát, "Szlovák" rádiók is a Magyarországi adók mellett.

2016. jan. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!