Szerintetek ZENE a mélynyomó dübörgése?
Figyelt kérdés
Sajnos évek óta kénytelen vagyok ezt a "zenének" nevezett hangdübörgést halgatni.Szól a kocsikban,lakásokban,mindenütt.A monoton dobolás hangját messzire hallani,ez manapság a "gondolathiány" pótlására szolgálhat,szerintem.2013. júl. 30. 21:37
1/2 anonim válasza:
az a helyzet hogy csak azt hallod a falak miatt. a magas nem szűrődik át. nekem 5.1 van gépen és ha oldalról hallgatom, nagyon erős lesz a dübörgés, de szemből teljesen jó.
2/2 anonim válasza:
Kedvencem amikor pirosnál odaáll a tuctuc hülyegyerek, és a csörgő-zörgő-remegő csomagtartót hallgatom a "profi" hangrendszer miatt. Igazi extázis amikor még túráztatja is az egyhármast, hogy majd jól lealázza az Alpina BMW-met.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!