Next-Gen kozol vagy? (Tobbi lent)
én még várnék a next gen konzolokkal. 150 ezer lesz ha jol tudom az XBOX ONE, mire felltörik h ne kelljen 14 ezer forintér venni 1 játékot.
de ha játékra kell én konzol párti vagyok. a pc-kbe mindig kell fejleszteni, én az xbox360-al már több mint 1 éve megvan és minden játék gyönyörüen fut rajta, és sok játék van amit csak konzolra dobnak ki.
de ez egyén függö h ki mire esküszik: PC, Ps, Xbox
Halohó!
Én is boxon tolom, de azért feltétlenül meg kellebe említeni, hogy a 360-as grafika képessége kb 3 éve egy kedvező árú VGA alatt van.
Sajna az új boxba sem valami igazán időtálló grafikus vezérlő fog kerülni.
Ha a kedves kérdező inkább élvezné a maxra húzott szép textúrájú game-t, akkor érdemes elgondolkodni a PC fejlesztésén.
Félre ne értsétek, xbox grafik nem kaki, csak PCn jobban néz ki a game. Amivel én teszteltem ezt, az a Skyrim volt.
Ettől függetlenül én maradok az xbox irányában, mert egyszerűen az a kényelem, hogy betolom a lemezt, és megy a játék, számomra verhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!