Hol van Ipod szervíz?
Figyelt kérdés
Sikeresen kimostam a Ipodom. Tudom, hogy már akor most buktam a garanciát (most egy hetes szegény), de meg szeretném menteni. =(2009. okt. 23. 15:07
1/4 anonim válasza:
1016 Budapest, Czakó utca 7. - Trendmarketing kapucsengő
> Minden hétköznap - csütörtök kivételével - délelőtt 11-től este 6-ig.
> Telefonos egyeztetést követően rendelkezésre állunk a fentitől eltérő időpontban is.
> Javítást vállalunk postai úton, illetve futárszolgálattal is. Feldhoffer Sebestyén: 06-20/627-927-4
3/4 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm szépen. Lehet, hogy felhívjuk pár napon belül.
A másodiknak pedig annyit, hogy ezt én is megpróbáltam. De talán, ha valamelyiket megpróbálná megnyitni, akkor meglátná, hogy a fele nem is az valójában! Ilyen válaszokra azt hiszem senkinek nincsen szüksége!
2009. okt. 24. 11:43
4/4 anonim válasza:
bp, andrássy út
istyle
sztem kerülni fog 15 ezerbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!