Így meg vegyem?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy ipad minit de a gépemen nem jó az usb,tehát azt nem tudom használni de azt nem tudom h kell e egyálzalán mivel van net egyenesen letudok tölteni dolgokat vagy nem?

na most tudnék venni egy laptopot is de akk az ipad nagyon sokára lesz meg és az kéne mert a pénz nagynehezen összeszedtemv

mit vegyek, vegyek igy ipadot?

2013. júl. 27. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan mit értesz az alatt, hogy nem jó az USB?
2013. júl. 27. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát. A döntést mindenképpen rád kell, hogy bízzam, de zenét nem nagyon fogsz tudni rárakni. Az appokat letudod tölteni az App Store ból. Ugye azt tudod, hogy nem lehet olyat, hogy letöltöd az app telepítőjét és úgy rakod fel?
2013. júl. 27. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
1. vál. nem érzékel megszakadt valoszinü
2013. júl. 27. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Vegyél egy usb kártyát a gépedbe.

[link]

2013. júl. 27. 22:12
 5/6 A kérdező kommentje:
nem értek hozzá de azt látom hogy nekem 2 van hátul az is egymás allat mellete röktön a wlan de alulra be lehet tenni valamit akkor ezt is mert a mostani helyére nem lehet
2013. júl. 27. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom a mostani az alaplapi. Biztos be tudod tenni. Nem kell hozzá egyetem, csak a helyére passzol.
2013. júl. 27. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!