Ez igy jo osszeallitas lenne? Tobbi lent!
Intel core i3-3220 proci 29k
Asrock b75m-DGS alaplap 13k
Patriot 2x4gb DDR3 1333MHz 15k
Sapphire 7870 2gb DDR5 57k
FSP Hexa 400W
Ez igy jo lenne?
Baxd ki nincs 6800k?LOL akk melyik a jobb az 5800kvagy 6700?
Amugy nemsokara jon a Kaveri?
Nem rossz, dehogy is. Az i5 egy jó processzor. Csak drága. Az egyik 12-13 ezerrel, a másik meg majdnem egy 20-assal drágább, mint egy FX6300.
Viszont egy ellentmondásba kerültél önmagaddal szemben. Azt kérdezted, minek tuningolni, aztán meg, hogy majd kelleni fog az erősebb processzor a későbbiekben. Most akkor melyik? :)
"Es mi lenne ha vennenk egy APU-t es melle egy 6670 ddr5 1gb egy 6800k melle?Tudnak egyut dolgozni es 1440x900 ra eleg nem?"
Én nem tudok helyetted dönteni. Van egy összeg, amit gpre akarsz ölteni. Az apu-s megoldás sehol sincs egy 7850-es konfighoz képest, viszont olcsóbb annál. Te tudod mit akarsz... A hybrid CF-nek meg nem sok értelme van. Akkor ott van az Athlon II 750, ami egy vga nélküli APU és nagyon jó árban van, mellé meg mehet valami vga.
Felreertetted vagy en irtam rosszul:
Azert vennenk erosebb procit,mert 1440x900ra a proci dolgozik es mikor majd bovitenem akkor vehetek melle akar 7970 est is erted?
Es ossze vagyok zavarodva mert a trinity sokkal olcsobb nezd mit raktam ossze olcsobban mint 110k!?
PILL migy leirom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!