Ez a recorder mégis hogyan recordál? A digit boxból hogy kapja a jelet, ha szinte semmilyen bemenete sincs?
többnél is ezt látom, azaz a régi x scart helyett csak 1 scart ki, 1 usb be, és 1 hdmi ki, és ennyi.
na rendben, de akkor ez mégis hogyan tud felvenni?
a jelenlegi digit boxon van scart és hdmi kimenet és a scart megy a DVD recorderbe. na de ha ennek se scart se hdmi jelBEviteli lehetősége nincs, akkor van ötlete vkinek, mégis hogy lehet ezzel felvenni?
és azért is kérdezem, mert egyre többnél látom ezt, sőt, alig találok a régi, megszokott típusból, és így nem értem, hogyan tudnék én bármit felvenni a TV-adásokból.
érti valaki?
bocs, ez most egy válasz vagy egy adatot valamiért leírtál ide ?
nem értem ...
de itt a következő is, ezt se értem egyszerűen, mégis hogyan csatlakozik, hogy töténik a video- és hangátvitel a felvételhez:
Szia!
Alapvetőlegesen...nem a te digi boxodból kéne kapnia a jelet,hanem az antenna csatlakozójába csatlakoztatott koax kábelből.Ha a felvevő DVB-T tuneres,akkor a mindigtv szolgáltatást tudja fogni.Ha van benne DVB-C tuner (esetleg),akkor pedig a szolgáltatásod koax kábeljét kell közvetlenül a felvevőbe csatlakoztatnod.Ha digitális kábel szolgáltatásod van ,akkor a szolgáltatónál érdeklődj műsorrögzítési lehetőségekről.
2-nek:
szia
oks köszi na de eddig is úgy volt h a digi boxból kijön a scart, bemegy a dvd-be, arra tehát tud venni, aztán abból ki a scart és úgy be a tv-be. ha a coaxra kötök bármit direktbe, akkor egyszerűen nincs adás mert ugye nincs ami dekódolja ... régen így volt, de mióta van ez a digit őrület, azóta nagyon nehéz ügy lett ez.
mindenesetre működött csak elromlott és az a gondom h nem kapok már hasonlót se és egyszerűen nem értem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!