Miért van az, hogy ha valaki meglátja a kezembe az ipod touchomat, egyből azt mondja: hűű, de zsír iphoneod van,?
Figyelt kérdés
senki se ismeri az ipod touchot de miért?
mindegyik egyből iphonenak nézi, és amikor mondom h nem az, hanem itouch, és csak annyival tud kevesebbet h nincs benne kamera és telefon, akkor semelyik se érti h akkor meg mire jó
ezekszerint az emberek nem is tudják h miket tud az iphone (többi telóhoz képest), nem?
2009. okt. 21. 23:41
1/8 anonim válasza:
Velem is mindig ez van, egyszerűen nem tudják megkülönböztetni a kettőt, mivel egy nem hozzáértő számára nincs szinte semmi különbség, főleg, hogy a 3. generációs touchban már kamera is van és akkor kezd el egy mezei usernek, hogy látod pl touchnála jack dugó alul van, míg az iphone-nál felül... Plusz az iphone nagyobb "sláger", így sztem ezért hiszik ezt.
2/8 anonim válasza:
Máson jár az eszük, én már a kérdést is alig értem. Egy régi samsung nem tom én milyen számú mobilt kaptam, ezen még ébresztőóra sincs, ezt használom. A kocsikat se tudom megkülönböztetni. Sokfélék vagyunk! :-)
3/8 anonim válasza:
az iphone-omat pedig ipodenak szokták néha nézni:)
4/8 anonim válasza:
Mert nem foglalkoztatják őket az ilyen dolgok annyira, hogy teljesen képben legyenek. Én sem tudtam, hogy van ilyen, bár nekem az iphone sem olyan mindennapi dolog. Egyszerűen nem foglalkozok ezekkel a dolgokkal, így valószínű nekem sem lenne egyértelmű, hogy mi az. Pedig csak 21 éves vagyok. Vagy lehet, hogy MÁR 21 éves vagyok és azért szarok az ilyenekre, mert van egy csomó fontosabb és érdekesebb dolog, mint pár szar kütyü?
5/8 anonim válasza:
Hát tudod nagyon sokan enm ezen a földön élnek ...
6/8 A kérdező kommentje:
23:54
a 3G ipod touchon nincs kamera
2009. okt. 23. 10:13
7/8 anonim válasza:
Mert nem érdeklik őket az ilyenek, mint ahogy engem se. Szerintem elég gáz, ha valaki a telefonjával villog...
8/8 anonim válasza:
én sem értem.. :D velem is így van, megkérdezték, hogy előfizetéses vagyok-e... :/ nekem csak azért van ilyenem, mert utálom a kis képernyőt...jobban mondva nem is engedtek volna olyat, nem villogás szempontja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!